Vestjyllands lækreste delikatesse

(3 produkter)

Vores delikatesse byder på lækre varer fra det varme og fra det kolde køkken, til de små og lette traktementer og til de helt store fester. Fra traditionelt dansk smørrebrød til tapas med nøje udvalgte specialiteter, bl.a. fra eget pølsemageri og meget, meget mere! Har du en mere specfik forespørgsel, spørgsmål til allergener eller noget tredje - Så tøv ikke med at ringe til os inden din bestilling. 

Når du bestiller en varer vil du få en bekræftelse på vi har modtaget din bestilling og dit ønsket afhentningstidspunkt i butikken. - Bestil minimum 2 dage før. Har du et større arrangement, så kan vi levere og producere maden op til 1500 kuverter af gangen. Se mere under mad til festen.

 

Se her for at læse omkring vores handelsbetingelser.

Sortér efter:

Stor tapasplanke til festen

Tapas kan være mange ting, men SuperBrugsen Nr. Nebels tapas - Den er vi stolte af! Du får tapas anrettet på stort og rustikt fad - perfekt til festen, hvor du vil imponere dine gæster! Minimumbestilling: 8 kuverter

125,00 kr.

Højtbelagt smørrebrød

Vestjyllands bedste smørrebrød får du hos SuperBrugsen Nr. Nebel!

24,00 kr.

Pålægsplader

Vælg din pålægsplade/ -mand/kvinde. Pålægspladerne fås i 2 forskellige størrelser, og din pålægsmand/kvinde er samme koncept som når du bestiller en kagemand/kvinde - Altså formet efter valg.

275,00 kr.