Udvalgte vine - I begrænsede perioder

(6 produkter)

Her på siden sætter vi udvalgte vine fra butikken til salg. Udvalgte vine i den forstand, at vi har et en begrænset mængde i en begrænset periode, til gode priser! Du bestiller vinen her på siden, får en bekræftelse, afhenter og betaler den i butikken. 

Sortér efter:

Moët & Chandon Brut Impérial

Moët Brut Impérial er en stort udtryk for vinhuset. Deres "originale" ikonvin, der med sin smag giver udtryk for husets stil. Denne champagne har en frugtig og elegant smag. "Brut" som denne champagne er, angiver at champagnen er tør.

279,00 kr.

Moët & Chandon Nectar Impérial

Moët Impérial Nectar er en lækker champagne, med en smag af frisk frugt, skøn struktur og fylde. Denne diversitet opnås ved de 3 druer, Pinot Noir (40-50%), Petit Menunir (30-40%) og Chardonnay (10-20%) Denne champagne er mere sød end de fleste champagner. Vi oplever oftest et bredere publikum til denne champagne. En skøn champagne der indeholder noter af eksotisk frugt. Server den ved 8 - 10°C, nyd den som den er - Eller lad den bestå med en krydret smagfuld forret!

279,00 kr.

Wakefield Estate Cabernet Sauvignon 2017 - Clare Valley, Sydaustralien

En lækker blød Cabernet Sauvignon, skøn afrundet. Lad vinen ilte lidt, og få en mere balanceret eftersmag. God til mørk kød/lammekød.

59,00 kr.

Wakefield Estate Shiraz 2017 - Clare Valley, Sydaustralien

Fra det prisvindende vinhus Wakefield byder vi fra deres Estate serie på denne skønne Shiraz, som har præsteret af vinde hele 9 medaljer, 7 guld og 2 sølv.

59,00 kr.

Frans K Smit 2013 - Stellenbosch, Sydafrika

Topvin fra Spier i Sydafrika! Denne fantastiske blend er winemaker Frans K Smits egen signature vin.

449,00 kr.

Amicone 2016 - Veneto, Italien

Cantine Di Ora Amicone 2016 er den bedst bedømte årgang for Amicone nogensinde med 97 point. En fantastisk rødvin på druerne fra Valpolicella Corvina, Rondinella og Molinara.

59,00 kr.